petersmidt

okA

|| Kontakt os

Email:
Emne:
Besked:
Skriv tallet to (anti spam):

       

facebook

Sponsor i HF Sorø  

Er du vores næste sponsor, og er du interesseret i at støtte op om det frivillige arbejde i HF Sorø?

Vi er en håndboldforening i Sorø kommune, i daglig tale kaldet HF Sorø, der blev stiftet den 28. maj 1998. Vi er en klub hvor man spiller håndbold, hvad enten man er ung eller voksen, for hos os er der plads til alle.

HF Sorø består i denne sæson 2013/2014, af 6 ungdoms hold og 3 senior hold, og der er i alt registreret 80 aktive medlemmer og 10 passive medlemmer.

Klubbens 'flagskib' er vores damesenior hold, som er placeret i kvalifikationsrækken - lige under divisionerne, og som vi håber, kan rykke op i 3. division indenfor de næste par år.

Men med din hjælp som sponsor, vi vil gerne kunne gøre vilkårene og træningsfaciliteterne bedre for alle klubbens hold, trænere, ledere, spillere, familie, tilskuere og sponsorer, så vi dermed kan tilbyde en attraktiv aftale for alle parter.

Som sponsor i HF Sorø, vil vi gøre alt hvad vi kan for at profilere dit produkt, og i størst muligt omfang opfordre alle vores medlemmer til at støtte op om din virksomhed.

Samtidig vil vi individuelt, med hver enkelt sponsor - udarbejde en individuel markedsføringsplan, om hvordan vi kan hjælpe med at sikre faciliteterne til, at din investering hos os giver tilbagebetaling.

Vi tilbyder følgende sponsorpakker

Det nye sponsor udvalg er i gang med nye tiltag.
Så når de er færdig med deres materiale kommer det på her.


 

 lysen-biler  Enemarke  Fjenneslev

 

 

sydbank-logo-125  

 bogo-main-header-2   XL-Soro 
   

 
C2-Reklame

 

 

Nygaard-1